ETNA keukenapparatuur: iedereen verdient een droomkeuken 

Wie is er niet opgegroeid met ETNA in de keuken? Het keukenmerk ontwikkelt en produceert al meer dan 165 jaar keukenapparatuur voor de Benelux. Of je nu op zoek bent naar een kookplaat of een koelkast, bij ETNA ben je aan het goede adres. ETNA staat voor kwalitatieve betaalbare keukentoestellen die niet alleen functioneel zijn maar ook verrassend vernieuwend. Met onze trendy product designs maken we de droomkeuken voor iedereen bereikbaar!

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar 

ETNA levert moderne keukenapparatuur tegen een scherpe prijs, maar we zijn wel zo traditioneel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Voordat een ETNA product in jouw keuken staat is het getoetst, getest en waar nodig aangepast totdat we 100% tevreden zijn. Daarom bieden wij je met een gerust hart 5 jaar zekerheid met verlengde garantie. Hiervoor vragen we wel of je een nieuw toestel binnen 30 dagen na aankoop registreert.

0K7A1923_AuroraHDR2019-edit

Service

Kwaliteit houdt niet op bij de prestaties van een toestel alleen, ook het klantcontact en de service moeten van hoog niveau zijn. Mocht je onverhoopt toch service nodig hebben dan kun je als klant van ETNA terugvallen op ons moederbedrijf, ATAG Benelux. Je belt of mailt gewoon met onze collega’s en in ons magazijn liggen onderdelen op voorraad. En mocht een servicebezoek nodig zijn, dan komt onze eigen technieker die onze toestellen door en door kent.

De ETNA ijzergieterij in Breda

Vakmanschap sinds 1856

Vakmanschap zit in onze genen ‘gegoten’. Onze roots gaan terug naar 1856, waar de ETNA-ijzergieters fornuizen maakten in de ETNA fabriek in Breda. Roots en vakmanschap waar we trots op zijn. Zo trots zelfs, dat de ijzergieters vandaag de dag nog altijd de hoofdrol spelen in ons logo.

CM650Ti_AT2

Trendy design

De term Dutch Design is niet voor niets een wereldwijd begrip geworden: het staat voor hoogwaardig en doordacht productontwerp. Ons doel bij ETNA is om dat bereikbaar te maken voor iedereen. We hebben onze eigen productontwikkeling in de Benelux waardoor we het design en de functionaliteiten van de producten kunnen laten aansluiten op de Belgische en Nederlandse markt. Dit maakt de producten van ETNA functioneel, met een tijdloos design en toch verrassend vernieuwend. Zo maken we je het gemakkelijker om een goede keuze te maken als het gaat om jouw nieuwe keukenapparatuur.