ETNA, want iedereen verdient een droomkeuken

ETNA is al sinds 1856 letterlijk en figuurlijk een ‘household name’ in de Benelux. ETNA staat voor kwaliteit, goede service, moderne functionaliteit en trendy design. Wij bieden een breed assortiment functionele keukenapparatuur aan met een mooi design voor een aantrekkelijke prijs, zodat onze producten voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar zijn. Onze missie luidt heel ‘gewoon’: ETNA maakt kwaliteit betaalbaar. We hebben onze eigen productontwikkeling in de Benelux waardoor we het design en de functionaliteiten van de producten kunnen laten aansluiten op de Belgische markt. Ook na de introductie kijken we continu naar wat er nog verder verbeterd kan worden aan een product op basis van klantervaringen. Zo hebben wij verschillende apparaten die al meerdere jaren achter elkaar als Beste Koop en/of Beste uit de Test naar voren komen.

Vakmanschap

Vakmanschap zit in onze genen ‘gegoten’. Waren het 162 jaar geleden de ETNA-ijzergieters die kookfornuizen maakten in de fabriek, de vakmannen en -vrouwen anno 2019 zijn te vinden in onze laboratoria, aan de tekentafels en in ons testcentrum. Van ieder apparaat weten we precies waar het gemaakt is, welke grondstoffen het bevat en waarom deze gebruikt zijn. Dat is vakmanschap pur sang. We willen alles kunnen controleren zodat we de beste producten kunnen maken. Deze ambitieuze instelling is ook te vinden in ons logistiek centrum: bij het leveren van de producten en de service laten we niets aan het toeval over. Zo blijven we continu bouwen aan een collectie keukenapparaten die ieders keukendromen waarmaken. Het resultaat delen we graag, en met veel trots, met jou in onze sfeervolle showroom in Duiven.

Kwaliteit

Op het begrip kwaliteit hebben we bij ETNA zo onze eigen visie. Alleen als we 100% zeker zijn van een product, dan komt het in ons assortiment. Daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op onze inbouw en vrijstaande apparaten.
• Na registratie bieden we 3 jaar extra garantie op elk inbouw en vrijstaand apparaat.
• We houden alle onderdelen minimaal 10 jaar op voorraad zodat we altijd service kunnen blijven verlenen.
• Met onze eigen kwaliteitsdienst zijn we proactief bezig om service activiteiten voorkomen.
• Vragen, zorgen en/of opmerkingen? We hebben een eigen contactcenter met mensen die onze producten kennen en onze eigen monteurs die onze apparaten als geen ander kennen. Het is eenvoudig om te chatten, mailen of bellen met onze eigen servicedienst. Is er een bezoek nodig? Dan komt er een monteur van ATAG Benelux zelf langs.

Trendy design

Je wilt een keuken waar je trots op bent! Met onze eigen product design afdeling proberen we onze producten net dat extra’s mee te geven zodat we die droomkeuken voor iedereen bereikbaar maken! Enkele van onze producten waar we heel trots op zijn:

Retro lijn: Geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de modetrends en technieken van nu, biedt ETNA haar collectie Retro koelkasten, magnetrons en afzuigkappen. Hiermee spelen we in op twee trends; de industriële keuken looks met warme kleuren en
robuuste vormen enerzijds en een duurzame levensstijl anderzijds.

Mix & Match ovenlijnen: De verschillende inbouw ovens en magnetrons sluiten zowel horizontaal als verticaal perfect op elkaar aan door gebruik van identieke dashboards en displays. Door het verticale design op de ovendeuren ziet ook een horizontaal uitgelijnde
combinatie van een 60 cm en 45 cm apparaat er strak uit. Voor de puntjes op de ‘i’ maakt de warmhoudlade dit plaatje helemaal af.

Matzwart: Matzwarte apparaten zijn niet meer weg te denken in de trendy, stijlvolle keukens. ETNA is het enige merk in haar segment dat een complete matzwarte lijn aanbiedt.

Hood-in-Hob: In lijn met de laatste trends bieden we een kookplaat met ingebouwde afzuiger voor extra keukengemak: de hood-in-hob. Dit is de meest betaalbare en makkelijk inbouwbare kookplaat met ingebouwde afzuiging in de markt.

Verrassend vernieuwend

Om je te inspireren en je op nieuwe ideeën te brengen, zorgen we er altijd voor dat we verrassend blijven. Met onze Retro lijn kleuren we dan ook (met veel plezier) buiten de lijntjes. Geïnspireerd door het tijdloze design uit de jaren ’60 en de modetrends van nu, hebben we daarom een ruime collectie Retro koelkasten. En zelfs een limited edition model dat ontworpen is door een van onze klanten, de glamoureuze Urban Jungle. Om de retro look naar de hele keuken te vertalen hebben we ook een serie magnetrons en afzuigkappen in deze populaire stijl ontworpen. De Retro ontwerpen zijn ETNA’s antwoord op de industriële keukentrend en onze levensstijl die steeds duurzamer wordt. Net zoals onze producten, ontwikkelen we ook onze creatieve campagne in huis. We investeren in goede content, hebben een eigen grafische afdeling en geloven in het opzetten van acties samen met onze klanten.