Vind je design belangrijk, ook in je keuken? Bij ETNA heb je diverse keuzes als het gaat om het design van de inductie kookplaat. Zo kan je ook met je inductie kookplaat een statement maken in je keuken. Zoek je bijvoorbeeld een inductie kookplaat mat zwart? Of juist een glanzende inductie kookplaat van glas? Bij ETNA ontdek je altijd een inductie kookplaat met een uniek design. Mat of glanzend: jij kiest!

MATZWARTE KOOKPLAAT VAN ETNA

Mat zwart of glanzend glas

Houd je van minimalistisch design en mat zwart in je keuken? Dan is de ETNA inductie kookplaat mat zwart iets voor jou. Deze inductie kookplaat heeft een unieke gematteerde look. De kookzones zijn subtiel aangeduid met glanzend zwart glas, waardoor een strak geheel gevormd wordt. Elegant, stijlvol en passend in elke keuken. Heb je liever een volledig glanzende inductie kookplaat van glas? Ook dan zit je goed bij ETNA. Bovendien kun je kiezen uit inductie kookplaten met strakke belijning en inductie kookplaten met cirkels. Welke inductie kookplaat van ETNA het ook wordt: je kiest voor betaalbaar design.

Ontdek de ETNA design specials: KIF670DSKIF672DSKIF680DS

ETNA inductiekookplaat

Traditionele kookzone aanduiding

ETNA biedt inductie kookplaten met verschillende kookzone aanduidingen. Op deze inductie kookplaat is de kookzone aangegeven met een cirkel: eenvoudig en duidelijk.

ETNA inductiekookplaat

Virtual Pan Support Design

Geïnspireerd op onze befaamde lijn gaskookplaten. De kookzones zijn aangegeven met een kruisje, waardoor de inductie kookplaat een modern design krijgt. Doordat de kruisjes overeenkomen met de inductie kookzone, weet je precies waar je je pan moet positioneren.

KIF672ZT_AT2

Performance Serie design

Voor onze Performance Serie hebben we een minimalistisch ontwerp ontwikkeld dat de inductie kookplaat een zeer uniek design geeft. Ook in dit design is nagedacht over het gebruik. De lijnen lopen midden door de zone en ook de uiteinden komen overeen met de zones. Zo weet je altijd of je pan goed staat gepositioneerd.

Meer weten?

In 7 stappen leggen we je alles uit over inductie.

bezoek keuzegids