5 jaar garantie op al je ETNA apparatuur!

Registreer je apparatuur binnen 30 dagen voor de verlengde 3 jaar garantie bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie

De voordelen van registratie:

Wij weten welke apparatuur je precies in huis hebt staan.

In de verlengde garantieperiode betaal je uitsluitend voorrijkosten.

Gaat je apparaat na de garantieperiode kapot? Wij doen je een voordelig omruilvoorstel.

Op onderdelen die worden vervangen ontvang je ook een jaar garantie.

Wil jij ook extra ETNA garantie? Registreer je apparaten via onderstaande knop!

 

ETNA geeft vijf jaar garantie op alle apparatuur: Naast de eerste twee jaar volledige fabrieksgarantie geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de onderdelen en arbeidsloon. Het enige wat we berekenen zijn de voorrijkosten van €75,-. Onze service en garantie van onze overkoepelende organisatie (ATAG Benelux) zijn goed geregeld.

Wat valt er onder de garantie?

De garantie dekt gebreken die het gevolg zijn van constructie- of materiaalfouten. Voor uitzonderingen op deze regel verwijzen wij je naar onze algemene service- en garantievoorwaarden.

Uitzondering is er voor verlichting, toebehoren en accessoires. Hierop is geen aanvullende garantie van toepassing en heb je standaard en zonder registratie de wettelijke fabrieksgarantie van twee jaar.

 

Monteursbezoek

We hopen natuurlijk dat je jarenlang probleemloos gebruik maakt van onze apparatuur. Maar mocht zich onverhoopt een storing voordoen dan kun je snel en makkelijk een monteursbezoek inplannen. Zo kun je indien nodig een monteur inplannen.

Hiervoor kun je een formulier invullen. Je krijgt dan een bevestigingsmail en vervolgens word je gebeld door een medewerker van onze serviceafdeling. Deze bespreekt de details van de storing met je zodat de monteur met de juiste materialen op pad gaat.

Wij respecteren jouw privacy. Al jouw gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend bewaard in verband met de uitgevoerde servicewerkzaamheden. Alleen indien je ons daartoe uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven zullen wij jouw gegevens gebruiken voor bijvoorbeeld het toezenden van informatie over nieuwe producten of aanbiedingen.
Heb je naar aanleiding van jouw behandeling klachten of opmerkingen? Neem in dat geval contact op met onze serviceafdeling.