Alle categorieën Inspiratieblogs Koelkasten en vriezers Vaatwassers

ETNA geeft advies: de tofste functies voor jouw nieuwe vaatwasser

Een vaatwasser doet de afwas. Simple as that. Maar wat als we jou vertellen dat er heel veel interessante functies zijn waarop je de vaatwasser kan selecteren die het beste bij jouw situatie past? Er is namelijk véél meer dan alleen het energielabel waarop je de beste keuze kan selecteren.

Help mijn vaat wordt niet droog. ETNA geeft je 3 tips voor een droge vaat.

De afwas; in de meeste huishoudens is het niet het meest populaire klusje. Gelukkig heeft bijna iedereen daar tegenwoordig wel een hulpje voor in huis: de vaatwasser. Super schone vaat terwijl jij je handen vrij hebt. En toch hebben we soms nog iets te wensen over; de vaat komt niet altijd droog uit de machine. Om ook die frustratie weg te nemen, hebben we 3 tips voor je, zodat jouw vaat voortaan niet alleen schoon, maar ook droog uit de vaatwasser komt.

Top 5 meest energiezuinige vaatwassers van ETNA

Energie besparen is een hot topic. Ook in de keuken kun je bewust om gaan met energieverbruik. Wij hebben de top 5 meest energiezuinige vaatwassers van ETNA voor je op een rijtje gezet én hebben een aantal praktische tips die jou helpen om energie te besparen in de keuken.

Retro groen; trendkleur van 2023

Retro groen is niet alleen de kleur van toen, maar is ook uitgeroepen tot trendkleur van 2023. Met ETNA vertaal je deze frisse, groene retro kleur ook naar je keuken. In onze collectie ‘Retro koelkasten’ pronken maar liefst drie groene exemplaren die jouw keuken of huiskamer in no-time transformeren naar de trend van nu.

Tips voor het inbouwen van een Amerikaanse koelkast

66% van de jongvolwassenen ziet een luxe Amerikaanse koelkast met water- en ijsdispenser wel pronken in hun nieuwe droomkeuken, blijkt uit onderzoek van ETNA*. De Amerikaanse koelkast, ook wel Side-by-Side koelkast genoemd, is vooral populair vanwege de extra functionaliteiten zoals een water- of ijsdispenser, ijsblokjes of crushed ice machine én vanwege de zeeën aan ruimte om je voedingsmiddelen koel te bewaren. Ook populair is het in een nis inbouwen van zo’n Amerikaanse koelkast. In deze blog delen we graag onze beste tips met je zodat je weet waar je op kunt letten wanneer je een Side-by-Side koelkast gaat inbouwen.

De juiste koelkast voor een duurzame levensstijl

In deze how-to blog staan we specifiek stil bij het thema duurzaamheid als het gaat om koeltechnieken. ETNA heeft een aantal coole koeltechnieken die perfect aansluiten op deze behoefte. Denk aan energiezuinige koelkasten of bijvoorbeeld slimme technieken die passen bij een duurzame levensstijl.